Защо жената си тръгва, дори когато обича

14 Феврурари 2019, 8:24
393
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com
Много мъже знаят, че жените могат да бъдат очарователни, тайнствени и непредсказуеми, но това е само докато не им писне и си тръгнат. Те просто ще затръшват вратата и ще си отидат завинаги, докато сте на работа, например.

Представяме ви малка част от причините, които карат една жена да си тръгне, дори когато обича най-силно.

Тя не чувства, че може да разчита на вас

Дори жените, които обичат своята свобода, много искат да се опират на някого, когато имат нужда. Има и периоди в живота им (като бременност или отпуск по майчинство), когато жените се нуждаят силно от подкрепата и помощта на половинките си. Само сериозен и добре възпитан мъж може да накара определена жена да се чувства комфортно.

Тя е уморена да отговаря на вашите изисквания

Винаги сте в отлична форма и в добро настроение, готвите уникално, четете книги и сте в състояние да общувате с приятелите си - това е дълъг списък с изисквания, не мислите ли? Наистина е уморително непрекъснато да отговаряте на изискванията на някого.

Тя не чувства, че е единствена

И не става въпрос само за изневяра. За жените е важно да осъзнаят, че ги обичате и не се заглеждате по други.

Тя е уморена от вашата липса на доверие и нужда от пълен контрол

Времето, прекарано в уговорки, за да получите разрешение да се видите с приятели и след това да отговаряте на обаждания и съобщения през цялата вечер, е меко казано нелепо. Това не е знак за здравословна връзка. Има много малко жени, които се радват на подобен вид взаимоотношения. И ако имате истински причини да не вярвате на приятелката си, защо не я оставите?

Вие сте източник на негативни емоции

Вие винаги сте нещастни - не сте отворени да опитвате нови неща, и непрекъснато отхвърляте всички идеи от приятелката си, защото мислите, че са нелепи. В един момент тя просто ще иска да продължи напред, да порасне и да направи живота си по-интересен.

Вие сте от различни светове

В самото начало на една връзка, някои двойки са прекалено вманиачени да се грижат един за друг - не можете да мислите ясно и игнорирате семейството и приятелите си. След известно време, когато еуфорията изчезне, осъзнавате, че приятелите му са хора, с които никога няма да говорите, или че семейството му е абсолютно непоносимо.

Детинско поведение

Тя иска да има деца, а ти искаш да напуснеш работата си и да отидеш на остров Пукет с приятелите си. Или искате нова игрална конзола и най-голямото парче от тортата? Има изключения, но като цяло жените не са готови да имат деца от незрели хора.

Тя е уморена да дава, без да получава

Давате, без да получавате нищо в замяна? Добрите отношения не работят по този начин. Двама души могат да бъдат заедно само тогава, когато наистина искат да са в тази връзка и последователно изразяват чувствата си с думи и чрез действия.

Тя не е сигурна, че знаете какво искате

Не искате да разчитате на хора, чиито планове винаги са във въздуха. Не можеш да постигнеш нищо сериозно с човек, който постоянно променя мнението си.

Вашите планове за близкото бъдеще не са едни и същи

Знаеш ли какво искаш, тя знае какво иска. Проблемът е, че бъдещите ви планове са наистина различни или си противоречат. Например, тя просто е завършила някои курсове за дизайн, научила е език и търси работа в чужбина. Вие мислите обратно - няма да се премествате от вашия град или държава и искате да си построите малка къща с хубава градина, недалеч от родителите ви.

Източник: Bright Side

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе