Трябва ли да се харесаш и на компанията на гаджето ти?

23 Април 2019, 10:08
434
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com
Трябва, разбира се, това са неговите хора!

И колкото често си с него, не по-малко често ще се виждаш и с тях.

Вероятно ги смяташ за скучни, неинтелигентни, пристрастени към хоби или тема, която на теб не ти е интересна.

Но ако си влюбен/а в гаджето си, трябва да приемеш и компанията, в която то се движи. Вредно за връзката ви е да игнорираш приятелите му, защото това означава да загърбиш съществена част от света на човека, когото обичаш. Защото мнението на приятелите му/й за теб е важно за него/нея. Защото ако се случи да се скараш с гаджето си, някой от тези хора би могъл да ти помогне да се сдобриш с него. Защото като сте заедно в компания, споделяте повече преживявания. Въобще, има си и прагматизъм в това да се напънеш и да се харесаш, и да харесаш компанията на гаджето си.

Ще ти е много по-лесно, като първо се опиташ да разбереш защо той/тя е с тези хора. Питай и слушай какво ти разказва. Така ще научиш какво ги свързва, а и ще узнаеш много за любимия/ата.

Постарай се да събудиш любопитството си към приятелите, поискай да ги опознаеш и вероятно ще откриеш, че имаш какво да си кажеш с всекиго. Когато си с гаджето си в компанията му, не бъде залепен/а за него. От време на време говори с останалите. Все някой от тях ще ти допадне. Но и да не се случи, заложи на изпитания трик за принудително общуване – задавай въпроси и оставяй човека да приказва. Обикновено собствената персона е най-любима тема за всекиго.

Нормално е да ревнуваш от момичетата/момчетата, които познава отпреди теб и които изглеждат твърде близки с него. Няма нужда да си кривиш душата и да се опитваш много да се сближаваш с тях. Но се постарай да ги опознаеш, така ще ти е по-спокойно, защото ще са ти по-ясни намеренията им към гаджето ти. И наостри уши – най-верни неща за любимия/ата ще ти каже добронамерен близък приятел от другия пол даже без да си дава сметка за това. Ще е полезно за развитието на връзката ти.

Дръж се особено внимателно с най-добрия му приятел/ка. Ако не се харесвате взаимно, скрий чувствата си. Иначе има опасност заради теб много влюбеното ти гадже да се отдалечи от него/нея. После нищо чудно да страда, в един момент дори да ти се сърди и това да съсипе отношенията ви.

Колкото по-искрено се напънеш да опознаеш и харесаш компанията на гаджето си, толкова по-добре ще ти се получи. Нали знаеш, че хората усещат лицемерието.

Периодично оставяй любимия/ата да излиза сам/а с компанията си. През това време ти се срещай със своята.

Източник: popantofi.com

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе