Най-големите грешки на първа среща

24 Юни 2019, 9:43
639
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com
Първата среща носи много вълнение, тъй като човекът, с когото се срещате, може да е някой, когото почти не познавате, и все пак се надявате, че тази среща ще бъде началото на едно голямо преживяване. Не много хора могат да останат спокойни в такава вълнуваща ситуация. Въпреки това, без значение колко сте напрегнати, във ваш интерес е да запазите хладнокръвие и да избегнете следните грешки, които много хора правят на първа среща.

Закъснявате

Дори и закъснението от 5 минути не е приемливо на първа среща. Бъдете много точни - по-добре е да пристигнете малко по-рано, отколкото по-късно. Ако закъснеете, вашият партньор може да мисли, че не се интересувате наистина и срещата ви ще започне с по-голям стрес.

Облечени неподходящо

Винаги се опитвайте да се обличате за случая и мястото. Може би искате да обсъдите дрехите с партньора си по-рано, така че никой от вас да не се окаже в сконфузна ситуация.

Религиозен или политически разговор

Нито една от темите не е подходяща за първа среща. Ако попаднете в капана на обсъждането на тежки и противоречиви теми, които могат да създадат спор, ще оставите малко място за растежа на личната връзка и привличане.

Не вземайте приятел

Да, всички знаем, че първата среща е страшна, но никога не правете грешката да вземете приятел с вас и да се преструвате, че е съвпадение. Ако сте много уплашени или не сте сигурни в себе си или другия човек, вие двамата може да нямате необходимата химия.

Не консумирайте прекалено много алкохол

Много хора се опитват да се отпуснат с някое (или няколко) питие, но те със сигурност не получават бонус точки за това, че са пъргави на първата среща. Не потапяйте несигурността си в алкохола - рано или късно това ще ви изиграе лоша шега.

Не се взирайте в телефона си

Няма по-лоша среща, отколкото когато една от страните се взира в телефона си. От една страна, това показва голямо неуважение, а от друга страна е неудобно и унизително за другия. Но ако се окажете в такава ситуация, поне разбирате навреме, че вашият партньор не е правилният човек за вас.

Източник: onejive.com

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе