8 признака, че вашият партньор вече не ви обича

12 Феврурари 2019, 21:02
421
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com
Любовта започва страстно и ви хвърля в свят, който никога не бихте могли да си представите. След като тази интензивност изчезне, само тогава двама души наистина ще видят дали са направени един за друг. Някои двойки издържат изпитанието на времето и продължават да обичат един друг безусловно. Други, обаче, губят своята искра и любовта, която идва с нея.

За съжаление, ако човекът, който обичаш, загуби интерес към теб, това е тъжно. Ако мислите, че това може да се случи с вас, тук са 8 признака, че вашият партньор вече не е влюбен във вас.

1. Те изведнъж нямат време за вас

Животът е зает, но в някакъв момент трябва да отделите време за хората, които имат значение за вас. Изведнъж вашият партньор си намира много оправдания защо не разполагат с време за вас. За съжаление вече не ги виждате често и те не планират да променят това.

2. Те не Ви включват

Винаги сте излизали с партньора си и неговите/нейните приятели. Сега обаче нещо се е променило. Когато видят приятелите си, те не искат да сте там. Заедно с това, те не искат вече да сте около семейството им. Сякаш се опитват да ви отрежат от живота си изцяло.

3. Спорите повече

При всяка връзка спорът е нормално нещо. Въпреки това, постоянните препирни около абсолютно всичко никога не е наред. Напоследък вие и вашите половинки сте били заедно без прекъсване и няма знак, че това скоро ще се промени.

4. Те отказват да променят своето отрицателно поведение

Вашият партньор е правил неща, които са ви разстроили? Въпреки че им посочвате тези неща и ги молите да спрат, те не го правят. Изглежда, че те нямат никакво намерение да се опитват да да ви направи щастливи или да уважават чувствата ви.

5. Чувстваш, че си направил нещо погрешно

В задната част на ума ви се крие това чувство, че трябва да бъдете виновни за нещо. Въпреки факта, че знаете, че не сте направили нищо лошо, все още се чувствате така.

6. Бъдещите им планове не включват и вас

В миналото вие и вашият партньор сте говорили за бъдещето си заедно. Говорили сте за начина си на живот, за пътуванията, които ще направите, или за домашните любимци, които можете да вземете. Сега това се промени. Въпреки че все още говорят за бъдещето, изглежда, че ВИЕ отсъствате от плановете им.

7. Те се отдалечават от вас

Независимо дали е емоционално или физически, те се опитват да останат колкото се може по-далеч от вас. Те прекарват толкова време далеч от вас, колкото могат и правят всичко възможно, за да не се отворят за вас. Освен това, те не искат да те прегръщат, целуват или да бъдат близки с вас.

8. Не се чувствате обичани

Не само начинът, по който се държат, може да ви покаже, че партньорът ви е загубил интерес към вас, начинът, по който се чувствате, може да ви покаже също. Без значение колко любов сте изпитвали в отношенията досега, всичко е изчезнало. Вместо да се чувствате загрижени, вие се чувствате нежелани и като неудобство.

Никой не иска партньорът им да ги разлюби, но за съжаление това често се случва. Няма значение колко щастливи са били връзките ви преди или колко много ви е грижа за тях, това все пак може да се случи на вас. Ако забележите някой от тези 8 знака, може да е време да проведете сериозен разговор с половинката си, за да откриете истинските им чувства.

Източник: thepowerofsilence.co

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе