7 причини, поради които силната жена избира да остане сама

26 Януари 2019, 8:01
585
Силната жена не се страхува да бъде сама. Тя обича живота и се радва на всеки миг от него. Тя е независима жена, която се грижи добре за себе си и енергично следва мечтите и страстите си. Ето защо тази жена избира да бъде сама, докато не се появи подходящият човек, вместо да губи времето си в токсични взаимоотношения, които не я удовлетворяват.

1. Тя е завършена личност

Една от невероятните характеристики, които притежава всяка силна жена е, че тя е пълноценна жена, която може да функционира перфектно и без да има мъж до нея. Тази жена е пълноценен човек, с или без мъж до себе си. Тя е човек, който преминава през живота си уверено и постига целите си. Тя не се нуждае от човек, който да я води. Тя знае пътя.

2. Тя знае какво иска

Някои хора смятат, че тя е прекалено придирчива, когато става въпрос за избор на партньори. Но истината е, че тя знае какво иска,поставила си е стандарти, има изисквания и не иска да ги понижава или да ги променя заради когото и да било.

3. Тя е влюбена в живота си без партньор

Когато хората виждат една жена, която е била сама дълго време, те веднага си мислят, че няма друг избор. Но истината е, че силна жена като нея обича живота си без половинка и това е нейният избор. Да бъде сама не означава, че е самотна. Напротив, нейният живот е изпълнен с удивителни дейности, защото тя е избрала да работи върху себе си и да прави нещата, които обича, преди да намери подходящия за нея човек.

4. Тя знае "цената" си

Жена, която съзнателно решава да остане сама, докато не срещне подходящия за нея човек, е жена, която осъзнава стойността си и не толерира всеки, който я третира с неуважение. Тя отлично знае своите способности и последното нещо, което иска, е някой, който да я накара да се почувства недостатъчно ценна.

5. Тя няма да се задоволи с малко

Имайки предвид всички готини качества, които има тази жена, не е чудно, че тя няма да се задоволи с по-малко, отколкото заслужава. Тя не иска да бъде с някой, който "става" или е "добър". Тя иска всичко. Тя иска равноправен партньор, който ще я обича и ще се отнася с нея добре. Някой, с когото може да върви ръка за ръка през живота.

6. Тя е минала през много

Много жени са избрали да останат сами, докато не срещнат правилния човек, защото са преживели много в живота си. Те са били наранявани много пъти и затова тези жени са изключително внимателни, когато допускат на някого в живота си и близо до сърцето си.

7. Тя е заета да изгражда собствената си империя

Когато тази жена се фокусира над нещо, тя не спира, докато не го направи. Дали става въпрос за повишение, за висше образование, за започване на собствен бизнес… Тя-Ще-Го-Направи!!! Тя винаги е заета с постигането на своя мечта, и няма да губи време за някой, който не е достоен за любовта и привързаността и.

Източник: thepowerofsilence.co

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе