Какво да очакваме от Епизод 9 - Възходът на Скайуокър?

1 084
Джей Джей Ейбрамс връща на екран най-големия, най-лошия и най-известния злодей от вселената на "Междузвездни войни". Императорът ще се появи в "Епизод IX", който както вече знаем, се нарича "The Rise of Skywalker".

Завръщането на "най-голямото зло" е само едно от големите разкрития, направени по време на тийзъра "Възходът на Скайуокър". Нека да видим какво още научихме за предстоящия епизод от най-великата кино сага…

Кога "Епизод IX" се случва в далечната галактика?

Първите подробности от детайлите на сюжета, които бяха споменати на събитието, се отнасяха най-вече за това кога се случва той. Един прост факт, който беше особено трудно за водещия Стивън Колбер да замаже. Затова и той се шегува: "О, разбрах, помолихте ме да дойда в Чикаго, само за да задавам въпроси, а не да получавам отговори". Ейбрамс обясни, че следващият филм ще започне няколко месеца след "Последните джедаи" на Райън Джонсън. " Сюжетът на филмът не започва веднага след последния епизод" признава той.

Как ще се завърне Кери Фишър?

Друг важен герой, който по обективни причини не е бил част от снимките на "Епизод IX" – Кери Фишър, известна още като Лея Органа, ще се завърне. По-рано Лукасфилм заяви, че смъртта на Фишър през 2016 г. няма да ги възпре да използват образа ѝ в заключителната глава на сагата. За щастие, Леа няма да се завърне в компютърно генерирана форма. Идеята да има компютърно генериран неин образ дори не е обсъждана. Ще се използват стари кадри…

Коя е Jannah?

Когато е помолена да коментира теорията на феновете, че Jannah е всъщност дъщерята на Ландо Калрисиан, Аки се пошегува: "Той може да има деца из цялата вселена!". Въпреки това, Аки разкри, че нейната героиня ще пресече пътя си със Сокола в даден момент. Това, разбира се, е доста очевидно развитие, но все пак е нещо…

Били Дий също ще се завърне

Говорейки за Ландо, Били Дий Уилямс се появи на сцената на представянето, което накара публиката да се развълнува при излизането на актьора с иконичния си плащ. На въпроса как се е върнал към героя, Уилямс просто отговаря: "Как отново намерих Ландо? Ландо никога не ме е напускал!"

Мечът на Люк все още не е унищожен

От една страна, както знаем, светлинният меч на Люк Скайуокър е загубен – всъщност той все още е някъде там. "Мечът, който е Рей наследи от Люк, ще живее!" - възкликва актрисата. Всъщност той се появява в някои от първите кадри на новия трейлър, използван доста умело от Рей.

Какво следва за Фин?

Що се отнася до Фин, Джон Бойега обяснява, че докато неговият герой е изглеждал малко загубен в последните два филма, то " в този филм той е пълноправен секси член от Съпротивата". Образът му също има нов облик, който включва нови панталони - нещо, от което актьорът е много въодушевен. "Видях сините панталони да излизат от торбата и си казах "Уау"! " И това е голямото разкритие за героя Фин - сини панталони!

Запознайте се с D-O

Ако си мислите, че ще има нов филм от "Междузвездни войни" без нов дроид, който децата ви ще искат незабавно да им купите, помислете отново. Панелът също показа на бял свят изцяло нов превъзходен дроид - D-O, който е напълно различен от предходните. D-O се задвижва от колело, издава чудесни звуци и е зеленикав. Доста различен е!

Императорът се завръща

След като феновете бяха посрещнати с премиерата на тийзър трейлъра на Епизод IX, имаше и още една изненада. Сцената светва в червено, когато се появява актьорът Йън Макдиармид, усмихва се и с най-автентичния си глас на император Палпатин заповядва на екипа видеото да бъде пуснато отново.

Това потвърди завръщането на грандиозния злодей. Как ще се използва образа на Макдиармид във филма, все още не е ясно, но неговият страховит смях в края на първия тийзър вече накара интернет да е в истерия.

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе