5 зодии, чийто любовен живот няма да бъде най-добрият през 2019

28 Януари 2019, 23:20
307
2019 година идва с ново начало, нови шансове и надежди, но не всичко, което искаме, ще стане реалност. Изглежда, че за пет зодиакални знаци тази година ще донесе много професионални успехи, но и самота и разочарования в любовта.

Ето зодиакалните знаци, които няма да са много щастливи в любовта през 2019 г .:

Рак

Семейно-ориентирани, любящи и грижовни, жените от Рак няма да имат с кой да споделят с любовта, която имат. 2019-а им носи повече пари от предходната година, нови възможности на професионално ниво, но не и половинка, с която да споделят добри и лоши моменти.

Дева

Изглежда, че 2019 година може да доведе до развод на някои деви. Поради преувеличения критичен дух, техният партньор в живота може да сложи край на връзката си рано-рано през тази година. За съжаление, след това събитие, Девите няма да започнат други взаимоотношения до края на годината, защото ще се фокусират твърде много върху професионалното развитие.

Скорпион

Въпреки факта, че те обикновено са безразлични и студени, изглежда, че 2019 г. носи на скорпионите депресия, разочарования и трудни моменти. Те ще страдат изключително много поради техните незадоволени емоционални нужди.

Козирог

Жените от Козирог ще бъдат самотни през всичките 12 месеца на годината; поради преувеличените им изисквания те няма да могат да намерят човек, когото да приемат напълно. Това не ги деморализира; те ще продължат да се надяват, че един ден ще открият съвършения човек.

Риби

Чувствителните и любящи жени Риби страдат изключително много, когато усетят, че не могат да намерят партньор в живота. През цялата година те ще правят различни жертви, за да намерят приятел, но шансовете им не са на тяхна страна. Съветът на звездите е, че те трябва да имат много търпение и да обръщат повече внимание на хората около тях, защото тяхната половинка може да е сред тях.

Източник: onejive.com

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе