Запознайте се с 2-годишната немска овчарка-джудже

11 Феврурари 2020, 18:10
1 062
Запознайте се с тази сладка 2-годишна немска овчарка на име Рейнджър. Но Рейнджър не е като другите немски овчарки. Той има рядко състояние, наречено джудже на хипофизата, което означава, че ще остане като малко кученце до края на живота си.

Собственикът на Рейнджър Шелби Майо обясни състоянието на сладкия мъник: „Когато първоначално взехме Рейнджър, той беше по-малък от всички останали кученца, но решихме, че е така, защото има паразит, наречен Кокцидия. През следващите седмици го заведохме вкъщи и той беше без паразити, но по-късно се оказа заболяване, наречено Giardia. В същото време открихме също, че Рейнджър е имал голяма инфекция на врата си."

За щастие, Рейнджър сега се справя много добре. Той е пълен с енергия и се наслаждава на живота максимално. И така, сега той е наистина уникално и мило куче!

Снимки от ranger_thegshepherd

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе