Любимите сцени на актьорите от Игра на тронове

24 Април 2019, 9:13
730
Няма нужда да ви казваме каквото и да било за последния сезон на "Игра на тронове". Вместо да развиваме теории и да се опитваме да предвидим края на епичната сага, предлагаме ви да се потопим в миналото. По-точно в спомените на актьорите.

Кои са любимите сцени на актьорите от фентъзи сагата? Вижте по-долу.

Кит Харингтън (Джон Сноу)

Любимият снимачен ден на Кит е в Исландия. Той е очарован от красотата там. Освен това, в Исландия той заснема сцената с Роуз Лесли, в която Джон Сноу не можа да убие дивачката Игрит. Тя е актрисата, с която Кит признава, че се работи и най-лесно. И която, както всички знаем, по-късно стана негова съпруга.

За Кит смъртта му е най-шокиращият момент в сериала. Но той е бил убеден, че по някакъв начин героят му ще възкръсне, тъй като не е получил обаждане от продуцентите, за да му съобщят, че ще трябва да напусне шоуто.

Емилия Кларк (Денерис Таргариен)

Емилия Кларк пада от кон още в първия си ден на снимачната площадка. Към дешна дата тя се смее на този момент, но тогава се разстройва и моли снимките да спрат.

Емилия харесва момента, в който нейната героиня се превръща в лидер на Неопетнените.

Лина Хийди (Церсей Ланистър)

Любимата сцена на Лина е тази, в която Церсей и Робърт Баратион говорят за брака си. Тя смята, че този момент е трогателен и показва тези герои в друга светлина. Наистина, кой можеше да очаква, че тези двама души ще бъдат толкова открити?

Николай Костер-Валдау (Джейми Ланистър)

Сцената, в която Джейми и Бриен седят във ваната, е любима на Николай. Той я обожава не защото двамата седят голи, а защото в нея неговият герой Джейми показва нова страна.

Най-забавната сцена за Костер е атаката с плячката. Той обича да бъде на кон цял ден и е бил изумен от красотата на мястото, където се провеждат снимките.

Питър Динклидж (Тирион Ланистър)

Питър никога не е искал да участва в сериала. Той винаги е предпочитал да играе роли за реалния живот. Неговото мнение обаче се променя. Динклидж смята, че това шоу е едно от най-реалистичните заради връзката между героите, дори ако драконите са част от техния живот.

Софи Търнър (Санса Старк)

Любимият ден на Софи на снимачната площадка е този, в който се събират Санса и Аря. Тя го помни като най-веселия ден. Момичетата постоянно се радват и се смеят, че отново са заедно.

Най-шокиращият момент за Софи е смъртта на Нед Старк. В онзи момент Търнър осъзнава, че всички главни герои са в опасност и са застрашени от смърт.

Мейзи Уилямс (Аря Старк)

Когато говорим за първия ден, Мейзи Уилямс си спомня, че именно тогава хвърля пай в лицето на Софи Търнър. Тези спомени я карат да се смее всеки път отново и отново.

Едва ли е тайна, че Мейзи и Софи са най-добри приятелки в живота. Ето защо не е изненадващо, че най-забавният й ден на снимачната площадка е свързан с нейната сестра в сериала. Момичетата се забавляват много по време на снимките и дори се качват в инвалидната количка на Бран.

Айзък Хемпстед Райт (Бран Старк)

За Айзък една от най-готините сцени е моментът, в който той стои до Краля на нощта и армията на мъртвите.

Моментът с Ходор е най шокиращ за младия актьор. Трудно му е било да повярва, че Ходор умира. Тази сцена беше много емоционална и разкри смисъла на престоя на Ходор при Бран.

Гуендолин Кристи (Бриен)

Гуендолин е много нервна преди първата си среща с актьора, който играе Джейми Ланистър. Тя влиза в караваната, за да го посрещне и го вижда да седи на един стол. Той просто я оглежда от главата до петите и сухо и казва: "Да?" Въпреки тази първа среща актрисата не храни лоши чувства към Николай Костер. Актьорите постоянно се смеят заедно и се дразнят на снимачната площадка.

Иън Глен (Джора Мормон)

Любимият ден на Иън е сцената с гладиаторския конкурс. Неговото малко момиченце е присъствало на снимките и обявява началото и края им.

Рори Маккан (Сандор Клегейн - Хрътката)

Любимият снимачен ден на Рори е битката межу Бриен и Хрътката. Актьорите се подготвят дълго време за сцената и не можем да отречем, че двубоят беше впечатляващ.

Рори е шокиран от развоя на събитията по време на Кървавата сватба. Той прочита само своята роля в този епизод и не знае какво се случва с другите. Бил е много разстроен, когато вижда този епичен момент на екран. Той дори започва да плаче.

Джон Брадли (Самуел Тарли)

Сцената на Юмрукът на първите хора е любимия ден на снимане на Джон. Заснемат го в Исландия, на невероятно красиво място. И пейзажът, и колегите правят този ден специален.

В първия ден Джон трябва да снима бойна сцена. Или по-скоро да покаже лошите си бойни умения. И това е само четвъртият му час пред камерата... през целия му живот. Първите три часа са в театрална школа.

Лиъм Кънингам (Давос)

Най-странната сцена (заснета в студена пещера), в която Лиъм някога е участвал, е моментът с раждането на сянката. За актьорът това е странно, но признава, че когато я вижда на голям екран е доволен от резултата.

Лиъм обича Битката при Черна вода, особено визуалния аспект. И ние сме напълно съгласни с него. Сцената беше грандиозна.

Източник: Bright Side

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе