Какво виждат хората в клинична смърт?

29 Септември 2019, 18:08
418
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com
Какво ни очаква след смъртта? Единственият начин да получите отговор на този въпрос е да попитате онези, които са били в клинична смърт.

Има ли живот след смъртта? Този въпрос тревожи много хора, но не можете да получите отговор, докато сте живи… Или можете? Много хора твърдят, че докато са били в клинична смърт, са видели задгробния живот. Техните истории са невероятни, някои от тях звучат успокояващо, други са плашещи. Най-интересното е, че повечето хора са преживели едни и същи усещания.

Хората, преживели клинична смърт, най-често са виждали, чували или усещали някои от следните неща:

Светлина

Повечето хора, които са посетили "другия свят", са видели прочутата "светлина в края на тунела". Това е най-често срещаното явление, което споменават очевидците.

Виждате тялото си

Много хора казват, че са видели собственото си безжизнено тяло, когато са преживели клинична смърт. С други думи, те са се превърнали в безплодна душа, надвиснала над телата им. Виждали са и всичко, което се е случвало около тях.

Ангели-пазители

Някои хора твърдят, че са видели поне един ангел или дух, които са се грижили за тях по време на техния кратък престой отвъд.

Майка си

Много хора на смъртното си легло са видели тяхната майка.

Починали роднини

Ако имате голямо семейство, бъдете готови да срещнете роднините си след смъртта. Много хора, които са стигнали до задгробния живот, казват, че са се срещнали с техни починали роднини там. Някои дори са ги приветствали.

Флаш памет

Бъдете готови да преживеете най-ярките моменти от живота си. Много хора споделят, че преди смъртта и по време на клиничната смърт, "целият им живот е минал пред очите."

Можете да видите и чуете всичко

Много хора твърдят, че са виждали други хора в стаята си и дори са се опитвали да говорят с тях, но опитите им били неуспешни.

Умиротворение

Почти всички хора, които са преживели клинична смърт, говорят за неописуемото усещане за мир и спокойствие. Нещо повече, това чувство е било толкова обширно, че душата или умът им не са знаели как да се справят с него.

Не искате да се върнете

Според многобройните истории чувството след смъртта е толкова успокояващо, че много от тези, които са го преживели, не искат да се върнат в този свят.

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе