3 съвета как да бъдем позитивни след неуспех

657
Снимка: pexels.com
Снимка: pexels.com
Как да останете позитивни след неуспех? Представяме ви три цитата от успели личности.

Важво е да разберете, че нито един резултат от провала не е определящ момент от живота на човека. Интроспекция и перспективата, че всеки провал е просто урок за това какъв подход не работи, ми помогнаха да бъда позитивен и да се уча от грешките си.

Сохин Шах, основател на InstaLend

Фокусирането върху основната цел е чудесен начин да останете позитивни след провал или неуспех. Всички знаем и като цяло приемаме идеята за две крачки напред, една стъпка назад. Взимането на това, което можете от всяко преживяване, положително или отрицателно, и напредването към основната ви цел е най-добрият начин да останете позитивни.

Кариса Миклусак, главен изпълнителен директор на Tilr

Нищо не е провал, ако сте в състояние да научите нещо от него и почти винаги можете да научите нещо от всеки неуспех. Работете върху идеята, че всяко преживяване ви учи на нещо, добро и лошо, и всеки път ще бъдете малко по-добри.

Брандън Хюстън, изпълнителен директор на Switch Video

Източник: Success.com

Добави коментар

* - задължителни полета
Писането на кирилица е задължително.
Сайтът не носи отговорност за съдържанието на коментарите и мненията, изказани в тях. Запазваме си правото да изтриваме коментари, които съдържат обидни или нецензурни изрази, които представляват явна или скрита реклама и които преценим за неподходящи по някаква друга причина.
Горе